Offset

14,95

Rapper, zanger en songwriter

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698378499 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Offset uit Migos.

Kiari Kendrell Cephus (14 december 1991), beter bekend als Offset, is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en een derde van de hiphop-trio Migos. Migos is een Amerikaanse hiphopgroep uit Lawrenceville, Georgia. De groep bestaat uit Quavo (Quavious Marshall), Takeoff (Kirshnik Ball) en Offset (Kiari Cephus).

De leden van Migos zijn opgegroeid in de middenklasse in de buitenwijken van Gwinnett County, Georgia. In 2008 richtte Offset Migos op met Quavo en Takeoff. Offset is de neef van Quavo en Quavo is de oom van Takeoff. De drie groeiden samen op in Gwinnett County, een grotendeels voorstedelijk gebied nabij Atlanta.

Migos kreeg aanvankelijk erkenning na de release van hun single “Versace” uit 2013. In 2015 bracht het trio hun debuutstudioalbum Yung Rich Nation uit. In 2017 werd hun single “Bad and Boujee” een internetfenomeen, waarbij veel memes werden voortgebracht met de tekst “rain drop, drop top”, die werd uitgevoerd door Offset. Het nummer piekte op nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. In 2017 bracht het trio hun tweede studioalbum uit, Culture, dat binnenkwam op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst.

Naast Migos heeft Offset solomuziek uitgebracht en samengewerkt met tal van artiesten. In juni 2017 was hij te horen op Metro Boomins single “No Complaints” naast Drake, die piekte op nummer 71 in de Billboard Hot 100, en in september dat jaar werkte hij samen met Macklemore op het nummer “Willy Wonka”, van het album Gemini. Offset heeft uiteindelijk een studioalbum uitgebracht met rapper 21 Savage en producer Metro Boomin getiteld Without Warning. Het album werd uitgebracht op 31 oktober 2017 en kwam binnen op nummer 4 in de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst. Het bracht de hit “Ric Flair Drip” voort, Offset’s eerste solo platina-single, en de hoogst in kaart gebrachte Amerikaanse Billboard Hot 100-inzending als solo artiest tot nu toe. Op 22 februari 2019 bracht hij zijn eerste soloalbum Father of 4 uit. Het album bevatte de single “Clout”, met Cardi B, die piekte in de top 40 van de Hot 100 op nummer 39.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

108