Darth Vader Pig

19,95

Personage uit Angry Birds Star Wars

Op voorraad

Verzamelfiguur van Darth Vader Pig uit Angry Birds Star Wars.

De boze vogeltjes zijn terug in een volledig nieuw Star Wars-jasje. In Angry Birds Star Wars HD begeven onze gevederde vrienden zich op ruimteschepen en vreemde planeten. Ze vechten zich door de levels heen met behulp van light sabers en de Force. Ondanks alle veranderingen blijft het spel hetzelfde: dikke vogels door bouwwerken katapulteren.

De nieuwe omgeving van Angry Birds is een lust voor het oog. Verkleed als Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi en Han Solo schieten de birds door Tatooine en de Death Star. Angry Birds Star Wars HD doet zijn naam eer aan met alle verwijzingen naar de films. De muziek is vervangen door de soundtrack van de saga. In de bonuslevels van Angry Birds Star Wars HD, waar je voor betaalt, speel je met R2D2 of C3PO. De varkens zijn Storm Troopers, en als je het level niet haalt lacht Darth Vader je uit.

Angry Birds Star Wars HD is een mooi huwelijk tussen de populaire game en de epische films. Voor Star Wars liefhebbers is het spel een grappige bewerking van de film. De Angry Birds-fans hebben eindelijk weer nieuwe levels om doorheen te knallen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 10 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Uitgave

2012