Clarissa en Dylan

9,95

Hondjes van 101 Dalmatiërs

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961718539 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Speelgoed poppetjes van Clarissa en Dylan uit 101 Dalmatiërs.

101 Dalmatiërs

101 Dalmatiërs, of 101 Dalmatians, volgt een nest Dalmatische puppy’s die worden ontvoerd door de gemene Cruella de Vil, die hun vacht wil gebruiken om jassen te maken. De ouders van de puppy’s, Pongo en Perdita, wilden hun puppy’s redden van Cruella, waarbij ze 84 extra puppy’s redden die Cruelle in dierenwinkels had gekocht, waardoor het totaal van Dalmatiërs op 101 kwam.

101 Dalmatian Street

101 Dalmatian Street draait om een grote familie van 99 Dalmatische puppy’s wiens namen beginnen met de letter D. Hun ouders heten Doug en Delilah, van wie de laatste een achter achterkleindochter is van Pongo en Perdita. Doug en Delilah geven vaak de oudste broer en zu, Dylan en Dolly de leiding over de puupy’s terwijl zij druk aan het werk zijn. De dalmatiërs wonen op zichzelf in 101 Dalmatian Street, gelegen in Londen in de 21e eeuw. Hun eigenaar Dodie Smith is een excentrieke miljardair die het huis verliet en op een eiland ging wonen.

Clarissa

Clarissa Corgi is een vrouwelijke Corgi hond en de buurvrouw van de Dalmatian familie. Ze wordt verzorgd door haar goed getrainde huismens Hugo. Dylan is jaloers op Clarrisa omdat haar mens alle klusjes doet. Clarissa is egocentrisch en gelooft dat de wereld om haar draait. Ze schept voortdurend op over haar uiterlijk, gedrag en positie in de samenleving.

Dylan

Dylan is de oudste broer van de Dalmatische pups en wordt meestal gezien in het gezelschap van Dolly, maar is ook vaak samen met Dawkins. Dylan en Dawkins zijn allebei geïnteresseerd in de ruimte en Dylan heeft een boomhut in de achtertuin. Hij hangt daar meestal rond en heeft veel van zijn verzamelobjecten daar opgeborgen, inclusief zijn telescoop, die hij gebruikt om naar de sterren te kijken.

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Merk