Popfiguren » Blog » Nieuws » Marvel supermascottes

Marvel supermascottes

Marvel en de Minor League Baseball hebben verrassend veel gemeen. Ze hebben allebei een cast van kleurrijke personages die vechten tegen ellende en worden gerespecteerd door hun fans. Het is dus niet zo gek dat de Amerikaanse honkballogo’s de Marvel behandeling krijgen.

Het legendarische stripboekmerk richt zich op het herontwerpen van de logo’s van maar liefst 96 honkbalteams voor een reeks speciale games genaamd Marvel’s Defenders of the Diamond, die in 2023 en 2024 worden gehouden. De door Marvel gemaakte logo’s zijn voorzien van de mascottes van de teams als krachtige superhelden en zullen door de teams op het veld worden gedragen.

Marvel personages ontmoetten eerder deze maand de Minor League Baseball mascottes voor een fotomoment op de New York Comic Con in het Javits Center in Manhattan. Dit was de lancering voor Marvel’s sponsoring van de MiLB Defenders of the Diamond serie, waarbij de stripmaker zijn draai zal geven aan de logo’s van 96 honkbalteams als echte superhelden.

De ontmoeting onthulde vervolgens vier door Marvel ontworpen MiLB teamlogo’s: de Triple-A Buffalo Bisons, de El Paso Chihuahuas, de Double-A Binghamton Rumble Ponies en de Hartford Yard Goats. Sindsdien onthullen zij elke dag nieuwe ontwerpen en binnen een maand zouden we door Marvel ontworpen logo’s voor alle deelnemende teams moeten zien. Zie hieronder de tot nu toe uitgebrachte Marvel MiLB logo’s.

Elk team zal volledige uniformen dragen met de door Marvel ontworpen logo’s voor ten minste één spel met Marvel’s Defenders of the Diamond-thema in 2023 en 2024. Ondertussen zal merchandise beschikbaar zijn voor fans vanaf 18 november. Marvel heeft ook een Marvel’s Defenders of the Diamond stripboekenreeks ontwikkeld voor de komende twee seizoenen.

Plaats een reactie