Maak je verlanglijstje met Happy Giftlist

Op Happy Giftlist kun je op een eenvoudige manier een verlanglijst creëren. Het is uiterst gebruiksvriendelijk en je kunt geschenken toevoegen van alle online webshops. Je kunt favoriete items selecteren en deze met een paar klikken aan de lijst toevoegen. Dit maakt het gemakkelijker om de gewenste cadeaus op één plaats te verzamelen en te delen met vrienden en familie.

Cadeaus toevoegen met gemak

Bij Happy Giftlist is het zeer eenvoudig om cadeaus toe te voegen. Je kunt een url invoeren en het platform zal alle informatie van het product vinden, zoals de prijs, titel en meer. Je hoeft zich niet meer druk te maken over de details, zij doen het werk. Het is ook mogelijk om de naam van het product in te voeren en zij proberen het product op het web voor je te vinden. Je kunt zelfs producten favoriseren, zodat mensen weten dat je dit product net iets meer wenst dan andere.

Voorkom dubbele geschenken

Een van de mooie functies van Happy Giftlist is dat het zorgt voor het voorkomen van dubbele geschenken. Dit komt doordat gebruikers een cadeau kunnen afvinken. Door deze functie kun je ervoor zorgen dat wanneer iemand een cadeau voor je kiest, dit cadeau gemarkeerd wordt als uitgekozen. Zo zorgt het systeem ervoor dat een gekozen cadeau slechts één keer wordt gegeven.

Deze handige functie bespaart tijd en moeite voor iedereen. Het betekent ook dat de vreugde van het ontvangen van een cadeau niet wordt bezoedeld door het ontvangen van hetzelfde geschenk van iemand anders. Het gebruik van Happy Giftlist maakt het geven en ontvangen van cadeaus dus een veel eenvoudiger en aangenamer proces. Geen dubbele geschenken meer, alleen unieke geschenken die met liefde zijn gekozen!

Meerdere opties om te delen met anderen

Op Happy Giftlist is het delen van je verlanglijst heel eenvoudig. Je kunt de URL van je lijst kopiëren en deze delen met je familie en vrienden. Of je nu een feestje organiseert, een verjaardag viert, of gewoon je wensen voor het komende jaar wilt delen, onze gebruiksvriendelijke interface maakt het delen van je verlanglijst tot een naadloos proces. Het is net zo simpel als het kopiëren van de URL en deze in een bericht plakken.

Maar dat is niet de enige manier om te delen. Je kunt ook een code ontvangen die je kunt delen met anderen. Deze code is uniek voor jouw lijst en wanneer deze wordt ingevoerd op Happy Giftlist, zal je verlanglijst verschijnen. Geïnteresseerd in een nog creatievere manier om te delen? Je hebt ook de optie om een QR-code te downloaden. Deze QR-code kan gescand worden met een smartphone en zal de gebruiker direct naar je verlanglijst leiden. Dit biedt een leuke en moderne draai aan het delen van je wensen.

Lootjes trekken

Gebruikers van Happy Giftlist nemen ook deel aan lootjes trekken. Het is echt heel gemakkelijk om een Secret Santa te creëren. Je hoeft alleen maar alle deelnemers toe te voegen en uitsluitingen toe te voegen als je niet wilt dat bepaalde deelnemers aan elkaar worden gelinkt. Ze ontvangen allemaal een e-mail om deel te nemen.

Je kunt geschenken toevoegen of zelfs een verlanglijst toevoegen die je al op Happy Giftlist hebt gecreëerd. Met Happy Giftlist wordt het organiseren van lootjes trekken een fluitje van een cent.

Plaats een reactie