Popfiguren » Blog » Evenementen » Kaartverkoop Dutch Vintage Toy Fair

Kaartverkoop Dutch Vintage Toy Fair

De Dutch Vintage Toy Fair is een markt opgezet voor èn door verzamelaars van Jaren ’80 en ’90 vintage toys. Van Aliens tot Z-Bots, van de Rubiks Kubus tot Pokémon en van MOC Graded 10 tot gebruikssporen, je vindt het allemaal op de Dutch Vintage Toy Fair.

Een beurs die kleinschalig van opzet is, georganiseerd door verzamelaars en voor verzamelaars. De liefde voor nostalgie en toys uit de 70s, 80s en 90s moeten de boventoon voeren. Dat willen ze ook graag terugzien bij de aanwezige dealers en daarom hebben ze zorgvuldig een aantal dealers geselecteerd die we kennen van comic cons, beurzen, markten en social media.

Naast bekende dealers die je wellicht kent van comic cons, vind je op de Dutch Vintage Toy Fair ook mede-verzamelaars die hun verzameling, dubbelen of andere items die ze niet meer willen hebben te koop aanbieden.

De eerste editie van de Dutch Vintage Toy Fair vindt plaats op zondag 2 februari 2020 van 12:00 tot 17:00 uur in Pathé Leidsche Rijn. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Plaats een reactie