Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar 2021

De jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con is verplaatst naar zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 in verband met COVID-19. Meer informatie over wat de verplaatsing voor jou betekent, lees je op de website. Er zijn nog tickets voor de jubileumeditie te verkrijgen in de ticketshop.

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op zaterdag 21 en zondag 22 november 2020 in Jaarbeurs Utrecht wordt verplaatst naar zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021. Het verplaatsen van het evenement was een lastige keuze waar veel meningen en diverse aspecten werden meegenomen in het besluit. In dit besluit speelde het veranderende sentiment onder de bezoekers en exposanten een grote rol. Hierbij staat niet alleen jullie mening, maar zeker ook jullie veiligheid voorop. Om deze redenen hebben zij, met pijn in het hart, moeten besluiten om de jubileum editie van Heroes Dutch Comic Con te verplaatsen. Dit is een grote teleurstelling, maar het is momenteel de enige juiste beslissing.

Als organisatie kiezen zij er bewust voor om de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con met meer dan een half jaar te verplaatsen, om een nieuwe teleurstelling te voorkomen. Ze willen niets liever dan deze tiende editie samen met ons vieren. Met deze nieuwe datum beogen ze het risico zo klein mogelijk te maken dat ze opnieuw het jubileumfeest moeten verplaatsen.

De reeds verkochte toegangstickets worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum in juni 2021. Ook kunnen bezoekers een voucher ontvangen die ze kunnen inzetten voor een ander evenement in de toekomst of hun geld terugvragen.

We zien je graag op 19 en 20 juni 2021 in de Jaarbeurs Utrecht om de 10e editie samen te vieren!

Plaats een reactie